EUROLEAGUE

Καλάθης: "Εχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο"

Καλάθης: "Εχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο"
EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Μπαρτσελόνα και έπλεξε το εγκώμιο των φίλων της ομάδας του

Ο Παναθηναϊκός Superfoods στην 17η "στροφή" της EuroLeague επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα , διατήρησε απόρθητο το ΟΑΚΑ και ο Νικ Καλάθης δεν ξέχασε τον έκτο παίκτης της ομάδας του.

"Είναι ωραίο το συναίσθημα. Οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι, το έχω πει πολλές φορές ότι είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι παγκοσμίως, μας δίνουν ενέργεια και είναι πάντα δίπλα μας ό,τι κι αν γίνει. Είναι απίστευτη ευκαιρία να παίζει η ομάδα μας μια τέτοια ατμόσφαιρα", δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ στην "πράσινη" κάμερα αναφερόμενος στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο και η άμυνά μας ήταν το «κλειδί» για τη νίκη. Για όλα τα παιχνίδια αυτό είναι το κλειδί, αν παίζουμε άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε".

O Νικ Καλάθης (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 λάθος) ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και για την προσωπική απόδοση είπε: "Είναι εύκολο όταν οι συμπαίκτες σου σκοράρουν, είναι εύκολο να παίζεις μαζί τους, εύκολο να τους βρεις στο transition, στο σύστημα οπότε όσο βάζουν τα καλάθια θα έχω ασίστ. Είναι εύκολο για όλους γιατί ξέρουμε πως παίζει ο καθένας και είμαστε μαζί αρκετό καιρό οπότε πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Τέλος, ο Νικ Καλάθης αναφέρθηκε στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του λέγοντας πως "πρώτα αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ. Μας κέρδισαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας οπότε θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Μετά έρχεται μια από τις δυσκολότερες εβδομάδες με αντιπάλους τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μετά τη Ζαλγκίρις και το Λαύριο. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για κάθε αναμέτρηση".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ