EUROLEAGUE

Καλάθης: "Αποδείξαμε ότι παλεύουμε τα ματς μέχρι το τέλος"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΚΙΣΤ(Α) ΚΑΛΑΘΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΚΙΣΤ(Α) ΚΑΛΑΘΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Νικ Καλάθης και Τζέιμς Γκιστ μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα θρίλερ με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 82-80 και να φτάσει τις έξι στην φετινή EuroLeague.

Μια ακόμη εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επέστρεψε από το -16 και επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 82-80, φτάνοντας τις έξι νίκες στην φετινή EuroLeague σε εννέααγώνες. Παράλληλα, διατήρησε απόρθητο "κάστρο" του ΟΑΚΑ.

Ο Νικ Καλάθης, μιλώντας μετά το φινάλε του αγώνα, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είναι μία μεγάλη νίκη, προστατέψαμε την έδρα μας. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για εμάς στην Ευρωλίγκα, ωστόσο σήμερα δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Αποδείξαμε ότι παλεύουμε τα ματς μέχρι το τέλος".

Όταν ρωτήθηκε για τον Ντόντσιτς, είπε τα καλύτερα: "Ο Ντόντσιτς είναι τρομερός. Παίζει λες και είναι 35 χρονών, έχει λαμπρό μέλλον. Θα παίζει έτσι όλη τη σεζόν, γιατί είναι τέτοιου είδους παίκτης".

Γκιστ: "Δείξαμε τον πραγματικό μας χαρακτήρα"

Ο Αμερικανός φόργουορντ του "τριφυλλιού", Τζέιμς Γκιστ, που έβαλε και τις δυο κρίσιμες βολές στο φινάλε, είπε μετά τον αγώνα: "Μείναμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε καθόλου καλά στην άμυνα. Η Ρεάλ δεν έκανε κάτι φοβερό, απλώς έβαζε μεγάλα σουτ. Έχει μεγάλη ποιότητα ως ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος βγήκαμε στο παρκέ και παίξαμε όλοι μαζί άμυνα. Στην επίθεση κυκλοφορήσαμε ακόμα καλύτερα τη μπάλα και δείξαμε τον πραγματικό μας χαρακτήρα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ