EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Άμυνα, υπομονή και καλή κυκλοφορία"

Ιβάνοβιτς: "Άμυνα, υπομονή και καλή κυκλοφορία"
INTIME SPORTS

Στην άμυνα, την υπομονή και την καλή κυκλοφορία μπάλας που είχαν οι παίκτες του εστίασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου.

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός των "πράσινων" τόνισε πως οι παίκτες του άξιζαν την πρόκριση, με βάση τα όσα κάνουν στις προπονήσεις. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πού μπορεί να φτάσει η ομάδα.

Ο πολύπειρος τεχνικός δήλωσε αρχικά: "Ήταν μία σημαντική νίκη γιατί μας έδωσε την πρόκριση. Ακόμα πιο σημαντικά για τον τρόπο που καταφέραμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Είχαμε υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είμαι ικανοποιημένος που περάσαμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες μου το αξίζουν με τη δουλειά που καταβάλλουν στις προπονήσεις".

Όσο για το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός: "Προχωράμε μέρα με τη μέρα. Και παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι προκριθήκαμε, αλλά προχωράμε βλέποντας κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι".

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, από την πλευρά του, τόνισε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Τα τρία λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου έκριναν τον αγώνα κατά την άποψή μου. Ο Παναθηναϊκός έκανε σερί 13-2 και προηγήθηκε 44-33 από 31-31. Έβαλε τρία τρίποντα σε αυτό το σημείο. Δεν κάναμε φάουλ και γενικά κάναμε λάθη. Δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε. Μοιάζαμε να έχουμε αιφνιδιαστεί κι αυτό δεν το καταλαβαίνω, καθώς ο Σλότερ φαινόταν ότι έχει βρει ρυθμό. Ωστόσο αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ. Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Αυτό είναι το μπάσκετ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ