EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Το πρόβλημα ήταν στην άμυνα"

Ιβάνοβιτς: "Το πρόβλημα ήταν στην άμυνα"

Η άμυνα κι η συμπεριφορά των παικτών του σε αυτόν τον τομέα απασχόλησαν στις δηλώσεις του τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να απέδρασε με το διπλό από την Κωνσταντινούπολη, όμως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν από την αμυντική προσήλωση των παικτών του. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά: " Δεν παίξαμε καθόλου καλά σε αυτό το παιχνίδι. Παρότι ήταν πολύ πιο σημαντικό για εμάς παρά για τη Γαλατάσαραϊ δεν ήμασταν σοβαροί. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ που είχαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Θεωρώ πως το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν στην άμυνα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σε αυτόν τον τομέα. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρότητας".

Από την πλευρά του ο Έργκιν Αταμάν υποστήριξε: " Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να παίζεις ένα παιχνίδι όπως αυτό όταν δεν έχεις αντίπαλο. Από τότε που χάσαμε τις ελπίδες πρόκρισης τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο για εμάς. Όλοι οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι και στάθηκαν στο ύψος της Euroleague και του ονόματος της Γαλατάσαραϊ. Ο Σινάν (σ.σ. Γκιουλέρ) δεν αγωνίστηκε απόψε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ