EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Καλύτεροι στην Πολωνία"

Ιβάνοβιτς: "Καλύτεροι στην Πολωνία"

Να παρουσιαστεί καλύτερος ο Παναθηναϊκός, σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θέλει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με δηλώσεις του παραμονές της αναμέτρησης με την Τουρόφ στην Πολωνία (20/11, 21:45).

Με ταξίδι στην Πολωνία ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της πρώτης φάσης της Euroleague για τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν την Τουρόφ και στόχος τους είναι η επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, στην Βαρκελώνη. Για να έρθει, ωστόσο, αυτή θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague: "Πιστεύω ότι η Τουρόβ είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα στο transition στην Ευρωλίγκα. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που παίζει πάρα πολύ καλό επιθετικό μπάσκετ και μπορούνε να πάνε το σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα.Οπότε, εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε πολύ καλύτερα απ ότι είχαμε παίξει στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Αθήνα και φυσικά πολύ καλύτερα πα ότι παίξαμε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς τόνισε: "Πρόκειται να παίξουμε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την έδρα. Αντιμετωπίσαμε την Τουρόφ. Είναι πρωταθλητές Πολωνίας, έχουν ποιότητα, είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος και το καταλάβαμε στην πρεμιέρα της Euroleague. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος για εμάς. Πρέπει να παίξουμε καλά και να κάνουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη, με την οποία θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά για το Top 16. Σεβόμαστε τους αντιπάλους, αλλά σεβόμαστε τους εαυτούς μας, επίσης και έχουμε αυτοπεποίθηση",

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ