EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Άμυνα, ρυθμός και κόσμος"

Ιβάνοβιτς: "Άμυνα, ρυθμός και κόσμος"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν στέκεται στις απουσίες. Τον ενδιαφέρουν μόνο οι παρόντες, όπως τόνισε στη media day του Παναθηναϊκού, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ (30/1, 21:45). Η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του προπονητή της εθνικής Κίνας, Γκονγκ Λου Μινγκ

Το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ έχει πολλές ιδιαιτερότητες, αφού ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί (ξανά) με πολλές απουσίες. Κάποιοι επέστρεψαν (βλ. Γιάνκοβιτς - Μποχωρίδης), ενώ κάποιοι άλλοι (βλ. Παππάς - Σλότερ) τέθηκαν νοκ άουτ για το αυριανό παιχνίδι (30/1, 21:45). Όλα αυτά τα προβλήματα δεν αποτελούν όμως δικαιολογία για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τους παίκτες του, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως τους απασχολεί μόνο η νίκη.

Γι αυτό, ο Μαυροβούνιος τεχνικός ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη σημερινή (29/1) media day του Παναθηναϊκού λέγοντας πως " θα βγούμε με πολλή διάθεση στο γήπεδο γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Γαλατάσαραϊ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στο πέντε εναντίον πέντε. Πρέπει να αποφύγουμε να πάει το παιχνίδι στον δικό τους ρυθμό και τρόπο σκέψης", ενώ σε ερώτηση που του έγινε για την απουσία του Έι Τζέι Σλότερ απάντησε: " Μιλάμε μόνο για τους παίκτες που παίζουν".

Όσον αφορά την απαιτούμενη υπομονή που θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός; " Θα χρειαστεί να παίξουμε καλή άμυνα, να έχουμε υπομονή. Κυρίως όμως θα χρειαστούμε την παρουσία του κόσμου γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι".

Γιάνκοβιτς: "Με τον κόσμο στο πλευρό μας"

Ιβάνοβιτς: "Άμυνα, ρυθμός και κόσμος"
STOLISVAGGELIS

Από την πλευρά του, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στάθηκε στην ανάγκη για έντονη παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: " Ξέρουμε πόσο πολύτιμος είναι κάθε παίκτης και τι σημαίνουν οι απουσίες. Πρέπει να παίξουμε και γι αυτούς που λείπουν. Το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ είναι κομβικής σημασίας. Προσωπικά είμαι έτοιμος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Από εκεί και πέρα περιμένουμε την επιστροφή των τραυματιών", είπε και συνέχισε:

" Ξέρουμε πως παίζει η Γαλατάσαραϊ. Θεωρώ πως πολύ σημαντικό είναι να μην της επιτρέψουμε να ελπίσει στη νίκη. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Όσοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι, θα παλέψουμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε τη νίκη αύριο".

Μποχωρίδης: "Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για τη νίκη"

Τέλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης υποστήριξε: " Πέρασα έναν δύσκολο μήνα με δύο θλάσεις. Με τη βοήθεια όλων όμως είμαι πλέον έτοιμος να αγωνιστώ. Το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ είναι πολύ δύσκολο. Θα μπούμε δυνατά στο γήπεδο. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα μπούμε για να πάρουμε τη νίκη. Ο κάθε παίκτης είναι χρήσιμος για την ομάδα. Όσοι είμαστε υγιείς, θα παίζουμε για τη νίκη", και κατέληξε:

" Η Γαλατάσαραϊ δείχνει χαρακτήρα στα παιχνίδια της, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα κερδίσουμε. Ο Αρόγιο είναι ο παίκτης - κλειδί".

Παρουσία από την Κίνα στην προπόνηση

Ιβάνοβιτς: "Άμυνα, ρυθμός και κόσμος"
STOLISVAGGELIS

Εκτός των άλλων, παρών στην τελευταία πριν τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν ο Γκονγκ Λου Μινγκ. Πρόκειται για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κίνας, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας με σκοπό να παρακολουθήσει τον τρόπο δουλειάς του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο "τριφύλλι" και να συνομιλήσει μαζί του.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ