EUROLEAGUE

Ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στα λάθη ο Καλάθης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί να σκόραρε διψήφιο αριθμό για δεύτερη φορά στα τελευταία 12 ματς, όμως ο Νικ Καλάθης ισοφάρισε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο το ατομικό του ρεκόρ στα λάθη στη EuroLeague.

Το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο ήταν το υπ' αριθμόν 113 παιχνίδι του Νικ Καλάθη στην καριέρα του στη EuroLeague. Από το 2009 είναι μέλος της διοργάνωσης ο 28χρονος άσος, που "περπατάει" την πέμπτη χρονιά του σε αυτή και θεωρείται ένας από τους πλέον έμπειρους στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως η αναμέτρηση με τους αδιάφορους βαθμολογικά Ιταλούς άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στον Καλάθη, που ναι μεν πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων (13 με 3/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 1/1 βολή) για μόλις δεύτερη φορά στα τελευταία 12 παιχνίδια, αλλά ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στα λάθη. Έξι έκανε σε 24 λεπτά συμμετοχής, όσα είχε κάνει δηλαδή και στο εκτός έδρας ματς της 30ης Δεκεμβρίου του 2015 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε σε 29:40.

Το εντυπωσιακό είναι πως εκτός από αυτά τα δυο παιχνίδια (των έξι συν έξι λαθών απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και τη Φενέρμπαχτσε) ο Νικ έχει μετρήσει το πολύ έως τέσσερα στα υπόλοιπα 111 παιχνίδια του στη διοργάνωση. Είναι κι αυτό ένα δείγμα της ποιότητάς του.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ