EUROLEAGUE

Ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά

Ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (20/11) μαζί με τους μικρούς φίλους της ομάδας, αφού θα υπάρξει γενική είσοδος (3€) για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (20/11, 21:45).

Γεμάτο με παιδιά θέλει να δει το ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρηση της 6ης αγωνιστική της Euroleague (20/11, 21:45) κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν πως θα υπάρξει γενική είσοδος (3€) για τα παιδιά έως 15 ετών. Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα γιορτάσει μαζί με τους μικρούς φίλους της ομάδας την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, την Παρασκευή 20/11 στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Έτσι λοιπόν ειδικά για το συγκεκριμένο αγώνα και με αφορμή το… εορταστικό της ημέρας, θα υπάρχει γενική είσοδος για παιδιά ως 15 ετών το οποίο και θα τιμάται στα 3 ευρώ. Η αγορά παιδικού εισιτηρίου γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 20/11 (ημέρα του αγώνα) από 18.00 και μετά.

Επίσης οι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την Παρασκευή έκπτωση 20% στα είδη παιδικής ένδυσης στα PAOSHOP του ΟΑΚΑ (Θύρες VIP, 3 και 27) απ’ όπου θα παραλαμβάνουν και δώρα, προσφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μαζί με αυτά κι άλλες πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού την Παρασκευή και στην αναμέτρηση με την Κούμπαν και σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά που θα περάσουν όμορφες στιγμές στο ΟΑΚΑ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ