EUROLEAGUE

Η χειρότερη βραδιά στην καριέρα του Μπουρούση!

Η χειρότερη βραδιά στην καριέρα του Μπουρούση!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του, στη 15η σεζόν του στη EuroLeague. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Η αλήθεια είναι πως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα, πήγε στο νοσοκομείο, αλλά έσφιξε τα δόντια και ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στη Μπαρτσελόνα . Ο Γιάννης Μπουρούσης ήθελε πραγματικά να βάλει το λιθαράκι του, όμως η αγωνιστική του κατάσταση δεν ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο και κάπως έτσι ήρθε η χειρότερη επίδοση της καριέρας του, στη 15η χρονιά του στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, στα 16 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, ο Έλληνας σέντερ δεν κατάφερε να σκοράρει. Είχε 0/2 δίποντα και 0/3 τρίποντα, πήρε δυο ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, αλλά έκανε 5 λάθη και 2 φάουλ για να προκύψει το χειρότερο άθροισμα στην καριέρα του στη EuroLeague στο σύστημα αξιολόγησης. -6 έγραψε το κοντέρ, ίδιο με το -6 που είχε στις 9 Νοεμβρίου του 2005, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κλιμάμιο Μπολόνια. Τότε βέβαια ήταν ένας φέρελπις νεαρός, όχι ένας από τους καλύτερους σέντερ της Ευρώπης.

Στο 261ο παιχνίδι του στη διοργάνωση, στη 15η χρονιά του στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, ο Γιάννης Μπουρούσης ηττήθηκε από μια ομάδα που έστω και για μικρό διάστημα υπηρέτησε στο παρελθόν και συνδύασε την κακή του εμφάνιση με τη χειρότερη επίδοση που έγραψε ποτέ. Ακόμη και οι καλύτεροι, έχουν τις άσχημες βραδιές τους. Και ο Μπουρούσης ήταν τριπλά άτυχος διότι είχε ταλαιπωρηθεί πολύ τις τελευταίες μέρες.

Προς τιμήν του, πάντως, ο έμπειρος σέντερ δεν θέλησε να δικαιολογηθεί.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ