EUROLEAGUE

Η τρέλα για τον Διαμαντίδη και οι… πινελιές

Η τρέλα για τον Διαμαντίδη και οι… πινελιές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αντίστροφή μέτρηση για την πρώτη μάχη των playoffs της Euroleague, ανάμεσα σε Λαμποράλ και Παναθηναϊκό έχει αρχίσει και το Euroleague Greece σας βάζει στο κλίμα.

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στη "Fernando Buesa Arena" και γι’ αυτό φρόντισε η… τρέλα που επικρατεί για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και στη Βιτόρια.

Bιτόρια, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Η αποστολή του "τριφυλλιού" πλησίαζε στο γήπεδο της Λαμποράλ Κούτσα και ξαφνικά ο Άλεξ που περίμενε καρτερικά στο πάρκινγκ μαζί με τη μητέρα του, άρχισε να τρέχει προς το μέρος των "πράσινων", ώστε να βγάλει μια φωτογραφία με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Ο πιτσιρικάς από τη Βιτόρια φορούσε την εμφάνιση της ομάδας, χωρίς να υπολογίζει τις χαμηλές θερμοκρασίες και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στο ίνδαλμα του, φτιάχνοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα των "πράσινων".

Τα τελευταία πλάνα και ο συγκεντρωμένος Ουίλιαμς

Τις τελευταίες ημέρες το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει επικεντρωθεί στο… διάβασμα των Βάσκων, ώστε οι "πράσινοι" να τους περιορίσουν και να κάνουν το break σε μία δύσκολη έδρα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του λοιπόν, ανέλυσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στην προπόνηση της Tρίτης (12/4) και άπαντες είναι πανέτοιμοι για την πρώτη μεγάλη μάχη. Τα βλέμματα πάντως, δεν θα μπορούσαν να μην είναι στραμμένα πάνω στον Έλιοτ Ουίλιαμς.

Στον Αμερικανό γκαρντ που έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε ν’ αλλάξει η εικόνα του "τριφυλλιού". Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το παρκέ ο Ουίλιαμς ήταν συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στην προπόνηση, δείχνοντας κι εκείνος έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Άλλωστε, έχει τεράστιο κίνητρο να φτάσει για πρώτη φορά σε Final 4 της Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ