EUROLEAGUE

Η θερμή υποδοχή του "Σάρας" στους παλιούς του φίλους

Η θερμή υποδοχή του "Σάρας" στους παλιούς του φίλους
EUROKINISSI

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (07/12, 20:00) με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να καλωσορίζει με θέρμη τους παλιούς του φίλους και ιδιαίτερα τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος έχει το νούμερο που φορούσε εκείνος κάποτε στο "τριφύλλι". (VIDEO)

Το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερο για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έπαιξε στους "πράσινους" από το 2007 έως το 2010 και τη σεζόν 2011-12 πανηγυρίζοντας πολλούς τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Απόψε το βράδυ (20:00, Live Blog από το Sport24.gr, Novasports 1), ο "Σάρας" θα προσπαθήσει ως αντίπαλος να οδηγήσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο θετικό αποτέλεσμα και να "πληγώσει" τον Παναθηναϊκό.

Η όποια αντιπαλότητα, όμως, κρατάει μόνο στα 40 λεπτά του αγώνα. Κι αυτό φαίνεται από τη θερμή υποδοχή του "Σάρας" στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Ο Λιθουανός coach αγκάλιασε τον πρώην συμπαίκτη του Νικ Καλάθη, τον άλλοτε προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ, αλλά κι αρκετούς από την αποστολή του "τριφυλλιού".

Φυσικά, τα είπε και με τον Λεκαβίτσιους, που μέχρι πέρυσι τον είχε παίκτη στη Ζαλγκίρις, με τη φανέλα του νυν γκαρντ του Παναθηναϊκού να κάνει εντύπωση στον Γιασικεβίτσιους, προφανώς επειδή κι εκείνος φορούσε το "19" όταν έπαιζε στην Ελλάδα.

Δείτε το video:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ