EUROLEAGUE

Η παρουσίαση των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Η παρουσίαση των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Το Euroleague Greece παρουσιάζει πως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση στις πέντε ομάδες που θα βρει απέναντί του ο Παναθηναϊκός στην α' φάση της διοργάνωσης.

Μετά την παρουσίαση των αντιπάλων του Ολυμπιακού, το Euroleague Greece σας επισημαίνει πως έχει η κατάσταση σε αυτούς του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα και τη Ζάλγκιρις, αλλά μαζί και τρεις ακόμη ομάδες που δεν συμμετείχαν πέρσι στη διοργάνωση. Μεταξύ των αντιπάλων και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Μπαρτσελόνα

Παρά τη φημολογία που υπήρξε, ο Τσάβι Πασκουάλ συνεχίζει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Το αυτό όμως δεν ισχύει για τον Μάριο Χεζόνια που θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά πιθανότατα και τον Μαρσελίνιο Χουέρτας, ο οποίος είναι ελεύθερος. Οι "μπλαουγκράνα" φρόντισαν βέβαια να ενισχυθούν στη θέση "4" με την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ , που πάντως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Από εκεί και πέρα; Η ίδια βάση, με τον Άντε Τόμιτς να παραμένει ο βασικός σέντερ και τον Σέιν Λαουάλ να αποτελεί την αλλαγή του, σε ένα εξαιρετικά ποιοτικό δίδυμο στο "5".

Λοκομοτίβ Κουμπάν

Με νέο προπονητή και αρκετά ανανεωμένο ρόστερ θα παρουσιαστεί η Λοκομοτίβ Κουμπάν στην επανεμφάνισή της στην Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαδέχθηκε τον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς , για να αναλάβει να "χτίσει" από την αρχή τη ρωσική ομάδα. Βλέπετε, έχουν ήδη αποχωρήσει η Μάντας Καλνιέτις και Ντέρικ Μπράουν, την ώρα που το ρόστερ μοιάζει να χρειάζεται αρκετές προσθήκες προκειμένου η η Λοκομοτίβ να κάνει κάτι καλό στη διοργάνωση. Γιατί ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πήγε στη Ρωσία με στόχο να οδηγήσει τους "κοκκινοπράσινους" στο κάτι παραπάνω...

Ζάλγκιρις Κάουνας

Το δίδυμο των Γκιντάρας Κράπικας - Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσει να καθοδηγεί τη Ζάλγκιρις, η οποία θα διατηρήσει αναλλοίωτη την αγωνιστική της βάση. Έχασε βέβαια τους δύο Αμερικανούς της (Τζέιμς Άντερσον και Ουίλ Τσέρι), όπως και τον Αρτούρας Μιλάκνις. Η ανανέωση των συμβολαίων των Ρομπέρτας Γιαφτόκας και Παούλιους Γιανκούνας αρκεί για να εγγυηθεί τη σταθερότητα για τη νέα διοργάνωση. Από την άλλη, ο Ντάριους Σονγκάιλα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη δράση.

Καρσίγιακα

Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Τουρκία, η Καρσίγιακα κέρδισε μία από τις πέντε wild cards που έδωσε φέτος η Euroleague. Ο Ουφούκ Σαρίτσα θα πρέπει να... σκαρφιστεί αρκετά πράγματα όμως για να έχει ελπίδες πρόκρισης η ομάδα του. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως οι καλύτερες παίκτες της Καρσίγιακα αποχώρησαν, με πρώτο και καλύτερο τον Μπόμπι Ντίξον , ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε. Προς Αναντολού Εφές οδεύει ο Τζον Ντίμπλερ, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Ζιελόνα Γκόρα

Οι Πολωνοί μοιάζουν να είναι η πιο αδύναμη ομάδα του Γ' Ομίλου. Τουλάχιστον με βάση το ρόστερ που είχαν φέτος, εν συγκρίσει με αυτά των άλλων πέντε ομάδων. Η ομάδα του Αντρέι Αντάμεκ κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα και θέλει να κάνει την υπέρβαση στην Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδου, γνωρίζοντας όμως πως το έργο της είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ