EUROLEAGUE

Η "παρανοϊκή" επίδοση του Καλάθη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης ήταν συγκλονιστικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως ισοφάρισε ένα ρεκόρ καριέρας που για δεύτερη φορά οδήγησε σε ήττα του Παναθηναϊκού.

Σκόρερ δεν ήταν ποτέ, με την κλασική έννοια του όρου. Φέτος, όμως, ο Νικ Καλάθης διανύει μία εντυπωσιακή σεζόν και έχει μπει ακόμη και στην συζήτηση για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου, καθώς σκοράρει 14.3 πόντους ανά αγώνα με το πολύ καλό 53.3% στα δίποντα.

Βέβαια, ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ έχει καταφέρει σε διάστημα ενός μήνα να γράψει δύο "περίεργες" επιδόσεις, δύο επιδόσεις που συνιστούν μεν ρεκόρ καριέρας στην EuroLegue, οδήγησαν δε σε ισάριθμες ήττες του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπάμπεργκ και τον Ολυμπιακό.

Απέναντι στην Μπάμπεργκ, στις 2 Φεβρουαρίου στην Γερμανία, ο Καλάθης έκανε ρεκόρ καριέρας με 20 εκτελεσμένα σουτ (έβαλε 10 δίποντα και 3 τρίποντα), όμως ο Εξάστερος ηττήθηκε "καθαρά" με το βαρύ 95-74 από τους Γερμανούς.

Έναν μήνα μετά, στις 2 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, ο Νικ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με 20 εκτελεσμένα σουτ (έβαλε 7 δίποντα και 2 τρίποντα), όμως ο Παναθηναϊκός λύγισε και πάλι, αυτή την φορά από τον Ολυμπιακό στην παράταση ( 85-87 ).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ