EUROLEAGUE

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Δείτε πώς σχολιάζει το Euroleague Greece την απόδοση των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην ήττα από την Αναντόλου Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Μαρκίς Χέινς: Πήρε χρόνο από νωρίς από τον Τζόρτζεβιτς και ξεκίνησε με 2/2 τρίποντα. Στα 11:17'' δεν είχε κακή παρουσία αλλά αποδεικνύεται πως είναι για συγκεκριμένα πράγματα.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Δεν αγωνίστηκε.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, σημείωσε 10 πόντους χωρίς να χάσει σουτ σε 15:10'' που αγωνίστηκε σε ένα ματς όπου δεν έπαιξε ο Σάσα Πάβλοβιτς.

Αντώνης Φώτσης: Στο χρόνο που πήρε δεν έδωσε κάτι παραπάνω επιθετικά αλλά είχε 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ ενώ προσπάθησε να βοηθήσει αμυντικά.

Μίροσλαβ Ραντούλιτσα: Ξεκίνησε νωθρά αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές, χωρίς όμως να κάνει κάτι εντυπωσιακό, δείχνοντας κατά διαστήματα τις αδυναμίες του.

Τζέιμς Φελντέιν: Άστοχος και μακριά από τα καλά του βράδια ο Δομινικανός γκαρντ τόσο στο σκοράρισμα όσο και τη δημιουργία στα 21 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Όταν είναι στο παρκέ το πρόσωπο του Παναθηναϊκού αλλάζει προς το καλύτερο και υπάρχουν περισσότερες συνεργασίες. Στα 17:26'' είχε 10 πόντους, 3 ριμπάουντ 1 ασίστ και 4 λάθη.

Τζέιμς Γκιστ: Γι’ ακόμα ένα ματς ο Αμερικανός φόργουορντ προσπάθησε να δώσει ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση. Έδωσε λύσεις αλλά κι εκείνος δεν απέφυγε τα λάθη.

Νικ Καλάθης: Στις εντυπωσιακές εμφανίσεις επέστρεψε, με συνέπεια να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 14 πόντους, 10 ασίστ ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ. Σε 32:31'' είχε 28 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Όγκνιεν Κούζμιτς: Στα 12:06'' που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να δώσει ουσιαστική βοήθεια στους «πράσινους» και αρκέστηκε σε μια μέτρια βραδιά.

Έλιοτ Ουίλιαμς: Σταθερός σε διψήφιο αριθμό πόντων. Έτσι όπως κύλησε η αναμέτρηση, έπρεπε να κάνει ξανά το… θαύμα του στο τέλος αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα.

Βινς Χάντερ: Για την ώρα ανταποκρίνεται σε αυτό που πρέπει να κάνει και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρόνο. Για την ώρα δεν του έχει ζητηθεί το κάτι παραπάνω αλλά σε κάθε ματς παίζει και μαθαίνει παράλληλα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ