EUROLEAGUE

Ή φεύγει ο Παναθηναϊκός ή φεύγει ο Γιαννακόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι με την Μπασκόνια (8/2, 21:15) μπορεί να είναι ιστορικού χαρακτήρα για τον Παναθηναϊκό Superfoods, όπως σχολίαζαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods μετά την απόρριψη του αιτήματος αναστολής της τιμωρίας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι μόνο η αρχή. Πέραν της άμεσης διεξαγωγής του δημοψηφίσματος που έχει ήδη προαναγγελθεί, στο "τριφύλλι" σχολίαζαν πως είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της EuroLeague να επιβάλλει σιωπηρή τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η ουσία βέβαια είναι άλλη, με βάση αυτά που έχει ήδη ανακοινώσει (γραπτώς) ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, κι έχει να κάνει με το μέλλον της ομάδας στην διοργάνωση και το δικό του στον σύλλογο. Γιατί, θυμίζουμε ότι είχε εξηγήσει σε αυτή πως " επειδή, όμως, στον Παναθηναϊκό είμαστε όλοι περαστικοί, την απόφαση αυτή θα την λάβει ο κόσμος του Παναθηναϊκού μέσω οργανωμένου δημοψηφίσματος. Στην περίπτωση που ο κόσμος επιλέξει να παραμείνουμε στη Euroleague, εγώ δεν έχω πια θέση στον Σύλλογο και θα αποχωρήσω. Αν ο κόσμος αποφασίσει να αποχωρήσουμε, ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση και ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για κάθαρση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ".

Πράγμα που σημαίνει πως το παιχνίδι με την Μπασκόνια (8/2, 21:15) μπορεί να έχει ιστορικό χαρακτήρα, γιατί είτε θα μιλάμε για το τελευταίο του "τριφυλλιού" στην EuroLeague είτε για το τελευταίο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα ηνία της ομάδας, όπως σχολίαζαν στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Εξάλλου, η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας, όπως φαίνεται από την ανακοίνωση, είναι να γίνει άμεσα το δημοψήφισμα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ