EUROLEAGUE

Η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την... Μπελούτσι!

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.
(EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. (EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Πώς συνδέεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός, η EuroLeague, η FIBA και η Μόνικα Μπελούτσι; Η απάντηση στο video του Sport24.gr.

Άναυδος έμεινε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το πλήθος των δημοσιογραφων που τον περίμεναν στο Χίλτον, για να ολοκληρώσει το ραντεβού του με τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν και στη συνέχεια να κάνει δηλώσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού .

Μόλις το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ κατέβηκε στο λόμπι του αθηναϊκού ξενοδοχείου και είδε τους δημοσιογράφους, τους ρώτησε " τι έγινε ρε παιδιά, ήρθε η Μόνικα Μπελούτσι και δεν το έχω μάθει;" σε μια προσπάθεια να σπάσει τον πάγο και να δώσει έναν πιο ανάλαφρο τόνο μέσα σε όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ