EUROLEAGUE

Η απαράδεκτη απόφαση που ίσως έκρινε το ΤΣΣΚΑ - Χίμκι

Η απαράδεκτη απόφαση που ίσως έκρινε το ΤΣΣΚΑ - Χίμκι

Στην πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα, η Αν Πάντερ βρισκόταν στη σωστή θέση. Και όμως, χρέωσε τη Χίμκι με παράβαση που δεν έγινε ποτέ. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και θα καταλάβετε (PHOTO).

Με τον Κάιλ Χάινς εκτός δράσης και με τον Νάντο Ντε Κολό να παίζει μόλις εννέα λεπτά πριν αποχωρήσει με τραυματισμό στο αριστερό πόδι, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δυσκολεύθηκε αλλά λύγισε την αντίσταση της Χίμκι ( 97-95 ) στο Game 1 της σειράς ανάμεσα στις ομάδες του Δημήτρη Ιτούδη και του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μόνο που οι δεύτεροι μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από μία απόφαση της Γερμανίδας Αν Πάντερ λίγο πριν το φινάλε.

Συγκεκριμένα, η Πάντερ χρέωσε τον Βιάλτσεφ με παράβαση στα 43 δευτερόλεπτα, με το σκορ 93-90, καθώς θεώρησε πως ο αθλητής της Χίμκι πάτησε την πλάγια γραμμή. Η Γερμανίδα ήταν ακριβώς μπροστά στην φάση (κάτω δεξιά στην φωτογραφία, με τον Ηλία Κορομηλά απέναντί της), είχε καθαρό οπτικό πεδίο και πήρε την λάθος απόφαση που στέρησε από την Χίμκι μια καλή ευκαιρία να διεκδικήσει με ακόμη περισσότερες πιθανότητες την νίκη.

Για την ιστορία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε στην συνέντευξη Τύπου πως " Δεν θα μιλήσω για τις βολές γιατί κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη από κάποιον άλλο για το τι είναι φάουλ και τι όχι. Αλλά το να δίνει ο διαιτητής γραμμή ενώ ο παίκτης ξεκάθαρα δεν έχει πατήσει...".

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Η απαράδεκτη απόφαση που ίσως έκρινε το ΤΣΣΚΑ - Χίμκι
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ