EUROLEAGUE

Γκιστ: "Ξέρουμε τον τρόπο"

Γκιστ: "Ξέρουμε τον τρόπο"

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Μάλαγα ενόψει της αυριανής (3/3, 21:45) αναμέτρησης με την Ουνικάχα και οι Τζέιμς Γκιστ, Αντώνης Φώτσης μίλησαν για το ματς με τους Ίβηρες στο "Martin Carpena"

Για τη Μάλαγα, μέσω Βρυξελλών. αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ουνικάχα για την 9η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague (3/3, 21:45).

Πριν από την επιβίβαση στο αεροπλάνο, οι Τζέιμς Γκιστ και Αντώνη Φώτσης μίλησαν για το παιχνίδι με τους Ίβηρες.

"Οι νέοι παίκτες μας έχουν δώσει πολύ μεγάλη ενέργεια, ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Παρόλα αυτά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίσουμε τον αγώνα στη Μάλαγα και για να το κάνουμε αυτό ξέρουμε τον τρόπο που πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε", δήλωσε ο Αμερικάνος φόργουορντ και συνέχισε: "Είναι μια ομάδα ενός ισχυρού πρωταθλήματος που παίζει το κλασικό ισπανικό μπάσκετ, τους αρέσει να τρέχουν και να βγάζουν ένταση διαρκώς στο παιχνίδι τους και να πηγαίνουν συνέχεια στο επιθετικό ριμπάουντ. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το αν έχει προβλήματα η Μάλαγα, κοιτάζω μόνο τον Παναθηναϊκό και το συμφέρον του".

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης σημείωσε: "Η αλήθεια είναι ότι οι νέοι παίκτες δίνουν βοήθεια σε όλους μας άρα και στην ομάδα. Δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Η Μάλαγα ειδικά στην έδρα της θα θελήσει να τρέξει, θα πάει σε γρήγορες επιλογές με πολλές προσωπικές προσπάθειες και πολύ σουτ. Το σίγουρο για εμάς είναι ότι πρέπει για σαράντα λεπτά να έχουμε μάτια ανοιχτά και αυτό γιατί αν επιτρέψουμε στους Ισπανούς να τρέξουν τότε μπορεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανοίξουν το σκορ".

Η αποστολή του "τριφυλλιού" απαρτίζεται από 13 παίκτες και συγκεκριμένα τους Διαμαντίδη, Φώτση, Καλάθη, Γιάνκοβιτς, Πάβλοβιτς, Γκιστ, Γουίλιαμς, Χέινς, Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Φελντέιν, Παπαγιάννη και Χάντερ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ