EUROLEAGUE

Γκιστ: "Έλλειψη σεβασμού απέναντι στον κόσμο"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν κρύφτηκε μετά τη νέα εκτός έδρας συντριβή του Παναθηναϊκού Superfoods, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού των παικτών απέναντι στον κόσμο και άμεση ανάγκη για αυτοκριτική.

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι από τους πιο παλιούς παίκτες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods, οπότε γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει η φανέλα με τα έξι αστέρια. Γι αυτό, κι ήταν εκείνος που βγήκε να μιλήσει στην κάμερα της NOVA μετά από το φινάλε της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης . Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν κρύφτηκε, αλλά είπε όσα αφορούν στην πραγματικότητα του "τριφυλλιού".

" Το σημαντικό είναι τα τρία - τέσσερα λεπτά που σε αυτό το επίπεδο, δεν σου επιτρέπουν να γυρίσεις, όταν παίζεις τόσο άσχημα. Δεν αντέχουμε να καταρρέουμε πνευματικά, να παίζουμε τόσο άσχημα. Στα πρώτα πέντε λεπτά δεν κάναμε τίποτα απ όσα είχαμε δουλέψει στην προπόνηση", ήταν η αρχική του τοποθέτηση, πριν προσθέσει πως " πρέπει να αλλάξουμε εικόνα. Αυτό που παρουσιάζουμε δείχνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι για τα playoffs. Δείχνει έλλειψη σεβασμού αυτό που παρουσιάζουμε στο παρκέ, απέναντι στον κόσμο που βλέπει τα παιχνίδια και μας ακολουθεί. Είμαστε ασεβείς προς τους χιλιάδες που μας ακολουθούν".

Αναφορικά με το πώς αντέδρασε η Ρεάλ Μαδρίτης στην απουσία του Λούκα Ντόντσιτς, σημείωσε ότι " χθες, μόλις έμαθα τα νέα σκέφτηκα ότι αυτό τελικά ίσως δεν είναι καλό για εμάς, θα λειτουργήσει υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης γιατί θα συσπειρωθεί. Με τον Λούκα Ντόντσιτς μέσα, ξέρεις κάπως τι να περιμένεις και πως θα λειτουργήσεις. Χωρίς αυτόν, άλλαξε η κατεύθυνση της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λούκα Καμπάσο έκανε σπουδαία δουλειά, για να βάλει τα θεμέλια της νίκης για την ομάδα του".

Ενώ σε ερώτηση για το μισάωρο που πέρασε στα αποδυτήρια , μαζί με τους συμπαίκτες του, απάντησε πως " ο κόουτς είναι εκνευρισμένος μαζί μας, έτσι πρέπει. Κι οι ίδιοι οι παίκτες πρέπει να τα έχουμε με τους εαυτούς μας, γι αυτό που δείχνουμε. Είχαμε την κατάσταση στα χέρια μας και σε δύο - τρεις εβδομάδες πάμε να τα διαλύσουμε όλα. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να αλλάξουμε άμεσα εικόνα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ