EUROLEAGUE

Γκιστ: "Έξτρα κίνητρο το ΟΑΚΑ"

Γκιστ: "Έξτρα κίνητρο το ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ αναφέρθηκε στη δυσκολία του αγώνα με την Καρσίγιακα (22/10, 22:00) και παραδέχθηκε ότι ο κόσμος του "τριφυλλιού" θα δώσει ώθηση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ και ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για το προσωπικό του comeback και το έξτρα κίνητρο που δίνουν οι φίλοι του "τριφυλλιού" στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αρχικά ο Γκιστ κλήθηκε να σχολιάσει την προσεχή αντίπαλο του "τριφυλλιού": "Φυσικά και είναι μια δύσκολη ομάδα. Όλες οι ομάδες στην Euroleague είναι δύσκολες και υψηλού επιπέδου. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης έκανε το χρέος της (σ.σ. κόντρα στην Μπαρτσελόνα), το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε κι εμείς. Να υπερασπιστούμε την έδρα μας".

Ο Αμερικανός μίλησε για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ: "Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Το ματς με τη Λοκομοτίβ ανήκει στο παρελθόν. Δεν μπορείς να σκέφτεται τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα! Πλέον θα έχουμε τον κόσμο στον πλευρό μας που μας δίνει την έξτρα ώθηση".

Τι λέει το scouting για τους πρωταθλητές Τουρκίας; "Η Καρσίγιακα είναι μια ομάδα που βγάζει ενέργεια. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό αφού τρέχουν αρκετά".

Σε ό,τι αφορά το προσωπικό του comeback; "Σίγουρα νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και το γεγονός ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ μου δίνει έξτρα ώθηση".

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν τόνισε: "Είναι μεγάλο παιχνίδι για μας. Δεν θέλουμε να χάσουμε και να βρεθούμε στο 0-2. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία, όπου κάναμε μεγάλο ταξίδι. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με καλή ομάδα, αλλά θέλουμε καλή αρχή στην έδρα μας".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Θέλουμε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ενέργειά μας. Στα τρία τελευταία δεκάλεπτα με τον Ολυμπιακό πρέπει να είναι οδηγός μας. Ετσι πρέπει να παίζουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν πρέπει να μπαίνουμε σε παιχνίδια όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με μια πολύ αθλητική ομάδα που παίζει γρήγορα και σουτάρει όπως κι εμείς. Είναι δική μου δουλειά, αλλά και του Τζέιμς Γκιστ να δίνουμε ενέργεια στην ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να το κάνουμε με επιτυχία".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ