EUROLEAGUE

Γκιστ: "Δεν θέλω να παίζω με όποιον δεν πιστεύει στην πρόκριση"

Γκιστ: "Δεν θέλω να παίζω με όποιον δεν πιστεύει στην πρόκριση"

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω στη σειρά με 0-2 νίκες απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο ο Τζέιμς Γκιστ απαιτεί από τους συμπαίκτες του να πιστέψουν στην πρόκριση.

Μέσα σε ένα τριήμερο ο Παναθηναϊκός μοιάζει να έχει πετάξει στα σκουπίδια αυτό που έχτιζε επί έξι μήνες, ωστόσο ο Τζέιμς Γκιστ δεν το βάζει κάτω. Παρά το 0-2 από τη Φενέρμπαχτσε και τους δύο αγώνες στην Κωνσταντινούπολη να ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα, ο Αμερικανός φόργουορντ εξακολουθεί να ελπίζει στην πρόκριση και απαιτεί από τους συμπαίκτες του να κάνουν το ίδιο.

" Τίποτε δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση. Όλοι στα αποδυτήρια το πιστεύουν. Δεν θέλω να παίζω με συμπαίκτη που δεν το πιστεύει αυτό. Όλη τη χρονιά αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλοί στο ΟΑΚΑ, τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατοί και εκτός έδρας" τόνισε ο Τζέιμς Γκιστ μετά το τέλος του αγώνα.

" Δεν μπορούμε να αφήνουμε γκαρντ σαν τον Μπογκντάνοβιτς ή τον Ντίξον να σουτάρουν ελεύθεροι. Πρέπει να έχουμε πειθαρχία σε ό,τι κάνουμε. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και το χρόνο, το πότε πρέπει να παίρνουμε και πότε όχι ένα σουτ" πρόσθεσε ο φόργουορντ του "τριφυλλιού".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ