EUROLEAGUE

Γκιστ: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Γκιστ: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν έχει πάψει να πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει το 0-2 και να προκριθεί στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Τι κι αν καμία ομάδα στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει να ανατρέψει το 0-2 στα Playoffs της EuroLeague... Ο Τζέιμς Γκιστ πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα το καταφέρει και το υπογράμμισε στις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Real News.

"Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα, το λέω και το πιστεύω με όλη μου την καρδιά. Έχουμε ζήσει και στο παρελθόν παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις και έχουμε επιβιώσει μέσα από αυτές. Να διορθώσουμε τα λάθη και να καταλάβουμε τι δεν λειτούργησε σωστά για να προχωρήσουμε μπροστά, αυτό πρέπει να κάνουμε" τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ ενόψει του τρίτου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

"Όπως χάσαμε στην έδρα μας δύο φορές, μπορούμε άλλες δύο να νικήσουμε στην Τουρκία και να πάμε σε πέμπτο ματς, αρκεί να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα που δεν τα παρατάει ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν χαμένα. Θα μπούμε στο γήπεδο έτοιμοι για άλλη μία μάχη και να ξέρετε ότι πάντοτε εμπιστεύομαι την ομάδα μου και τη δυναμική της. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αρκεί να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ