EUROLEAGUE

Γκιστ: "Δεν είμαι ικανοποιημένος μόνο με το Final Four, θέλω την κούπα"!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε εν όψει του δεύτερου αγώνα των playoffs με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως δεν του αρκεί η πρόκριση στο Final Four. "Θέλω να πάω εκεί και να πάρω την κούπα", σχολίασε σχετικά.

Η πρόκριση στο Final Four δεν... φτάνει στον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θέλει να πάει στο Βελιγράδι με στόχο να πάρει το τρόπαιο. Ο ψηλός του Παναθηναϊκού Superfoods παρουσιάστηκε πάντως προσηλωμένος στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια. Αντίθετα, μίλησε ξανά και ξανά για την ανάγκη που υπάρχει προκειμένου αυτός κι οι συμπαίκτες του να εμφανιστούν εξίσου επιθετικοί στις δύο πλευρές του παρκέ.

" Σε κάθε περίπτωση η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει σπουδαία ομάδα", υποστήριξε αρχικά ο φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods πριν επισημάνει ότι " παίξαμε με ενέργεια, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη σειρά. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο στο δεύτερο παιχνίδι αφού η Ρεάλ Μαδρίτης θα θέλει να κερδίσει για να μείνει... ζωντανή. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με την ίδια νοοτροπία, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να τρέξει, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στο ανοιχτό γήπεδο", πριν πάει η κουβέντα στο κομμάτι της πρόκρισης στο Final Four:

" Δεν είμαι ικανοποιημένος μόνο με το Final Four, θέλω να πάω εκεί και να το κερδίσω, να πάρω την κούπα! Κάναμε ένα ασύλληπτο παιχνίδι και οι φίλαθλοί μας το απόλαυσαν. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σαν ομάδα, να έχουμε την ίδια νοοτροπία και την ίδια θέληση".

Από εκεί και πέρα, πρόσθεσε ότι " πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την αντίδραση των παικτών της, αλλά ταυτόχρονα για τη δική μας. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τι θα κάνουν οι άλλοι, αλλά να κοιτάξουμε επίσης τον εαυτό μας", για να προσθέσει αναφορικά με την ταχύτητα των περιφερειακών του Παναθηναϊκού Superfoods:

" Είναι κάτι που ισχυρίζομαι εδώ και καιρό, έχουμε την πιο γρήγορη περιφέρεια στην Ευρώπη. Ο Νικ Καλάθης, ο Μάικ Τζέιμς και ο Λούκας Λεκαβίτσιους τρέχουν εξαιρετικά το γήπεδο και βγάζουν ενέργεια από τη μία πλευρά του παρκέ στην άλλη. Δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να "ματσάρουν" αυτό το γεγονός. Είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει, αθλητική. Έβλεπα το πρωί πάλι το παιχνίδι, καταλάβαινες πόσο αθλητικοί είμαστε ως σύνολο. Όλοι βοήθησαν".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ