EUROLEAGUE

"Γκάζια" για την Πόλη στον Παναθηναϊκό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ/ EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ/ EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods ξεκίνησε ενόψει της τρίτης αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, με στόχο να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στην δύσκολη αποστολή που έχει μπροστά του.

Οι “πράσινοι” όχι μόνο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας που είχαν σταplayoffsτηςEuroLeagueαλλά πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αφού η Φενέρ προηγείται με 2-0 στη σειρά η οποία μεταφέρεται στην έδρα της, την ερχόμενη εβδομάδα. Μία μέρα μετά την δεύτερη ήττα, ο Τσάβι Πασκουάλ περίμενε τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ, ώστε να βάλουν μπροστά για το επόμενο ματς το οποίο ακολουθεί.

Όλοι γνωρίζουν πλέον, πως η αποστολή στην Πόλη είναι πάρα πολύ δύσκολη και ο τεχνικός του “τριφυλλιού” είχε πολλά να πει στους παίκτες του, προκειμένου να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις τις δύο αναμετρήσεις στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν στη συνέχεια.

Τα λάθη και όσα δεν έγιναν μέχρι τώρα βρίσκονται στο επίκεντρο και στις επόμενες προπονήσεις οι ρυθμοί θ' ανέβουν για τα καλά με στόχο ο Παναθηναϊκός να είναι πιο έτοιμος στο επόμενο ματς.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ