EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Δεν μπορώ να φανταστώ την EuroLeague χωρίς τον Παναθηναϊκό"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήρε θέση για την ρήξη του Παναθηναϊκού Superfoods με τηνEuroLeague τονίζοντας πως δεν επιθυμεί οι "πράσινοι" να αποχωρήσουν από την διοργάνωση.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη της Ζάλγκιρις επί της Λιέτουβος Ρίτας για το πρωτάθλημα της Λιθουανίας τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου και η... κουβέντα που είχε με τους μαζί τους,έφτασε και στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο "Σάρας" ρωτήθηκε για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει από την EuroLeague και δεν δίστασε να τοποθετηθεί. "Δεν μπορώ να φανταστώ την EuroLeague χωρίς τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι μία πολύ σημαντική ομάδα για εμένα. Μάλλον, είναι η πιο σημαντική ομάδα για την καριέρα μου στο εξωτερικό. Δεν θέλω να αποχωρήσει από την EuroLeague", είπε ο νυν προπονητής της Ζάλγκιρις, ο οποίος κατά την διάρκεια της καριέρας του φόρεσε για τέσσερις σεζόν (2007-10, 2011-12) την φανέλα με το "τριφύλλι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ