EUROLEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Οι δικτατορίες δεν ταιριάζουν σε εμάς, τους Παναθηναϊκούς"

Γιαννακόπουλος: "Οι δικτατορίες δεν ταιριάζουν σε εμάς, τους Παναθηναϊκούς"

Λίγη ώρα μετά από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού Superfoods, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε, έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του "τριφυλλιού", ενώ επεσήμανε πως "οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν".

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την τρίτη σερί ήττα από την ισπανική ομάδα να σηματοδοτεί το φινάλε της πορείας του για φέτος στην EuroLeague.

Περίπου μία ώρα μετά την ολοκλήρωση του Game 4 των playoffs, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δήλωση για την πορεία του "τριφυλλιού" στην Ευρώπη και όσα ακολουθούν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

" Συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή Ευρωπαϊκή προσπάθεια... Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο φροντιστή. Είναι κρίμα να προσπαθείς σε μια διοργάνωση που εξωαγωνιστικοί λόγοι δεν σε αφήνουν να κερδίσεις διακρίσεις και τρόπαια.

Υπόσχομαι ότι πιστός στα ιδανικά του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα που διέπονται από Αρχές όπως η διαφάνεια, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη.

Οι συνεχείς προκλήσεις, ανομίες και η έλλειψη σεβασμού είτε προς τον Σύλλογο είτε προς εμένα προσωπικά των τωρινών διαχειριστών της Ευρωλίγκας δεν το καθιστά ως ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας..."

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ