EUROLEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Μπορούμε να φτάσουμε στο Final 4"

Γιαννακόπουλος: "Μπορούμε να φτάσουμε στο Final 4"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πετύχει τους στόχους του στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΑΕ.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός, σε εκδήλωση που έγινε σε εστιατόριο των βορείων προαστίων. Παρούσα ήταν σύσσωμη η διοίκηση των “πράσινων”, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν, παρά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα της ομάδας.

Έχουμε πολύ καλό κλίμα, αν και θα ήταν καλύτερα να είχαμε κερδίσει την Παρασκευή, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μέσα σε αυτούς και μπορούμε να τους πετύχουμε όλους και να φτάσουμε στο Final 4. Το έχετε όλοι στις καρδιές σας και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε εκεί” τόνισε στην ομιλία του ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Εύχομαι καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και επιτυχίες σε εσάς και τις οικογένειές σας, καλή σταδιοδρομία στα παιδιά σας και να έχουμε οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ευτυχισμένο το 2017” συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της ομιλίας του.

* Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Ινίγο Θορθάνο, άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, ήταν οι τρεις τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ