EUROLEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Εμείς θα πάμε στο Final Four"

Γιαννακόπουλος: "Εμείς θα πάμε στο Final Four"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και θα βρει απέναντί του τη Λαμποράλ Κούτσα στα πλέι οφ της Euroleague με μειονέκτημα έδρας, κάτι που πάντως δεν πτοεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Διαβάστε τι δήλωσε λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στο "Αμπντί Ιπεκτσί".

Η ήττα από την Αναντολού Εφές στέρησε από τον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Οι "πράσινοι" δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν την αντεπίθεση διαρκείας των γηπεδούχων στο "Αμπντί Ιπεκτσί" στην τελευταία περίοδο, "κατέρρευσαν" αμυντικά και κάπως έτσι είδαν ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό τους μέχρι το 30ο λεπτό να καταλήγει στην πλευρά της τουρκικής ομάδας.

Η τρίτη θέση στον όμιλο φέρνει το μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αλλά και τη... Λαμποράλ Κούτσα, η οποία την ίδια ώρα ηττήθηκε από την Μπάμπεργκ στη Γερμανία (89-69), τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του δικού της ομίλου.

Παρά το μειονέκτημα πάντως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για παρουσία του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, λέγοντας πως " αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση στα προημιτελικά. Η Λαμποράλ Κούτσα είναι σπουδαία ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε και θα πάμε στο Final Four". Μένει πλέον η αισιοδοξία του να επιβεβαιωθεί στο παρκέ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει ένα τουλάχιστον διπλό στη Βιτόρια και να πάρει αυτός το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ