EUROLEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος από τον Διαμαντίδη"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη πριν το τζάμπολ του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξηγώντας πως οι τίτλοι που κατέκτησε ο "3D" δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που προσέφερε εκτός παρκέ.

Η σχέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Δημήτρη Διαμαντίδη είναι ιδιαίτερη κι έντονη. Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Κι όπως φάνηκε από τις ατάκες που είπε ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods την ώρα των βραβεύσεων στο "Diamonds Are Forever", αυτά που έχει στο μυαλό του για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας του ξεπερνούν αυτά που σκεφτόμαστε.

"Αν υπάρχει κάτι που στιγμάτισε την καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη, αυτό δεν είναι οι τίτλοι, αλλά το πόσα παιδιά έγιναν Παναθηναϊκοί χάρη σε αυτόν", είπε χαρακτηριστικά, με τον βετεράνο γκαρντ να κρατιέται για να μην δακρύσει.

Από την πλευρά του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος που τον έφερε στο "τριφύλλι" ήταν βαθιά συγκινημένος βλέποντας το οικοδόμημά του να γιγαντώνεται. Κάτι τέτοιες βραδιές αποτυπώνεται το μέγεθος όσων έκανε στον Παναθηναϊκό...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ