EUROLEAGUE

Γιάνκοβιτς: "Τα προβλήματα είναι μέσα στη ζωή μας"

Γιάνκοβιτς: "Τα προβλήματα είναι μέσα στη ζωή μας"
INTIME SPORTS

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αναφέρθηκε -μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός- στην αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα (6/11, 20:00), αλλά και στο έξτρα κίνητρο που υπάρχει σε κάθε αγώνα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

"Καλησπέρα σας,

Καταρχήν θέλω να σας πω ότι είμαι χαρούμενος κάθε φορά που τα λέμε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας. Τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκα από έναν τραυματισμό και αισθάνομαι στεναχώρια που δεν κατάφερα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στη Βαρκελώνη. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών αλλά αυτά είναι πάντοτε μέσα στη ζωή μας.

Την Κυριακή αντιμετωπίσαμε τον Κολοσσό και είμαστε όλοι χαρούμενοι για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τα νέα παιδιά έπαιξαν και μας βοήθησαν πολύ να φτάσουμε στη νίκη. Εδώ θέλω να πω κάτι. Αποτελούν μεγάλο κίνητρο για όλους μας αυτοί οι αγώνες. Θέλουμε να βλέπουμε την εξέλιξη μας και να βοηθάμε και τους νέους συμπαίκτες μας να προσαρμόζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε καλή φάση, κάθε δουλεμένη προσπάθεια, κάθε στιγμή αποτελεί χαρά και ικανοποίηση για όλους στην ομάδα.

Αυτά για τον αγώνα της Κυριακής διότι μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς την πρόκριση μας στο ΤΟΡ-16. Δεν θα είναι εύκολο.

Οι Πολωνοί της Ζιέλονα Γκόρα διαθέτουν ένα δυναμικό σύνολο που έχει παλέψει πολύ τα παιχνίδια. Απέναντι μας παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά να μείνουν σε τροχιά πρόκρισης και θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Εμείς όμως δουλεύουμε σκληρά για να καλύψουμε τις απουσίες μας και να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι νικητές.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βλαδίμηρος"

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ