EUROLEAGUE

Γιάνκοβιτς: "Αυτή η αντίδραση δεν φτάνει"

Γιάνκοβιτς: "Αυτή η αντίδραση δεν φτάνει"

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον α' γύρο της regular season με ρεκόρ 2-3 και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε για τη συνέχεια, τονίζοντας πως "δεν γίνεται να ξεχνάμε τα πάντα, όταν παίζουμε εκτός έδρας". Όσα είπαν οι Καλάθης και Ραντούλιτσα

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε για την αντίδραση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ζάλγκιρις ενώ παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να... κλέψει κάποιες κινήσεις από τον πατέρα του, τον αείμνηστο Μπόμπαν.

"Ημασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα. Αντιδράσαμε ως προσωπικότητες και ως ομάδα. Η φύση του συλλόγου είναι τέτοια. Πρέπει να είμαστε πάντα 100% συγκεντρωμένοι. Αυτή η αντίδραση, όμως, δεν φτάνει. Η συνέχεια θα μετρήσει και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν γίνεται να ξεχνάμε τα πάντα, όταν πηγαίνουμε σε παιχνίδι εκτός έδρας", τόνισε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Πρόσθεσε, δε, πως: "Ο κόσμος μας μάς δίνει τρομερή ενέργεια και τον ευχαριστούμε που ήταν εδώ, παρά την εικόνα που παρουσιάσαμε τις τελευταίες εβδομάδες. Πρέπει να συντονιστούμε, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη".

Μάλιστα αναφέρθηκε στην πατέρα του, τον αείμνηστο, Μπόμπαν Γιάνκοβιτς: " Θαυμάζω πάρα πολύ τον πατέρα μου ως παίκτη και προσπαθώ να κλέψω ορισμένες του κινήσεις".

Καλάθης: "Να κάνουμε τη δουλειά μας"

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης υποστήριξε: " Μείναμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για 40 λεπτά κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε καλή δουλειά χάρη στην ενέργεια που πήραμε από τους φιλάθλους μας κι έτσι επιστρέψαμε έπειτα από δύο ήττες. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε οπότε ας προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να κάνουμε τη δουλειά μας".

Όσον αφορά τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ο Σέρβος σέντερ τόνισε: " Ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια που μας έδωσε αυτή την εντυπωσιακή νίκη. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, όμως το κάναμε να μοιάζει έτσι. Είχαμε κάποιες δύσκολες εβδομάδες και ελπίζω να τις αφήσαμε πίσω. Ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω τις διαφορές που έχουμε στα εντός και στα εκτός έδρας ματς. Ένας πιθανός λόγος είναι το δύσκολο πρόγραμμα, όμως πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτή την κατάσταση, να προσπαθήσουμε περισσότερο και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ