EUROLEAGUE

Φώτσης: ''Χαλαρώσαμε χωρίς λόγο''

Φώτσης: ''Χαλαρώσαμε χωρίς λόγο''

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα σε επίσημο παιχνίδι στο Μόναχο κι ο Αντώνης Φώτσης παραδέχτηκε ότι οι ''πράσινοι'' επέτρεψαν στους Βαυαρούς να πετύχουν εύκολα καλάθια, κάνοντας παράλληλα πολλά λάθη.

Η ήττα από την Μπάγερν στο Audi Dome του Μονάχου ήταν η πρώτη για τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις, φέτος. Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης εξήγησε πως οι ''πράσινοι'' χαλάρωσαν χωρίς λόγο στα τελευταία λεπτά.

''Ήμασταν μπροστά στο σκορ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και είχαμε επιβάλλει τον ρυθμό μας. Στο τέλος όμως η απόδοσή μας έπεσε, χαλαρώσαμε χωρίς λόγο και χάσαμε το παιχνίδι'' ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο έμπειρος φόργουορντ.

Εν συνεχεία, ο Αντώνης Φώτσης αναφέρθηκε στα λάθη του Παναθηναϊκού στο Μόναχο καθώς και στην επόμενη μέρα των νταμπλούχων Ελλάδας. ''Έπρεπε να είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα. Δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να τους αφήσουμε να μας βάλουν τόσο εύκολα καλάθια. Με αυτόν τον τρόπο ο αντίπαλός μας βρήκε ρυθμό και εμείς δε μπορέσαμε να τους σταματήσουμε. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ξέρουμε ότι ακόμα είναι η αρχή και κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε. Η Μπάγερν είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς χάσαμε λόγω των λαθών μας. Η Euroleague είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση αλλά το θέμα είναι πως θα παρουσιαζόμαστε εμείς σε κάθε παιχνίδι''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ