EUROLEAGUE

Φώτσης: "Τα μάτια μας ανοιχτά"

Φώτσης: "Τα μάτια μας ανοιχτά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κι ο Αντώνης Φώτσης μίλησαν στην ιστοσελίδα της Euroleague για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα (3/3, 21:45), επισημαίνοντας τον βαθμό δυσκολίας που έχει η αποστολή του "τριφυλλιού".

Με την ψυχολογία στα ύψη (από την εντός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε) και το μομέντουμ στη δική του πλευρά (από τις πέντε σερί νίκες στο Top 16), ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα (3/3, 21:45) στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα. Το "τριφύλλι" θέλει να πάρει την πέμπτη διαδοχική νίκη, σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας αφού η ισπανική ομάδα θέλει -μέσα σε όλα- να κερδίσει για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, που αναμένεται να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Βινς Χάντερ, μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague για την ισπανική δοκιμασία που πρέπει να (ξεπε)ράσει ο Παναθηναϊκός αυτή την εβδομάδα, τονίζοντας πως " είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στη Μάλαγα. Είναι μια καλή ομάδα, που έχει ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι της, ειδικά εντός έδρας, της αρέσει να τρέχει το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε σε ό,τι συμβεί, να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε την πέμπτη σερί νίκη μας στο Top 16".

Από την πλευρά του, κι ο Αντώνης Φώτσης στάθηκε στη δυσκολία του έργου του "τριφυλλιού" σχολιάζοντας πως " θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για σαράντα λεπτά επειδή αν τους επιτρέψουμε να τρέξουν, έχουν την ικανότητα να "ανοίξουν" το σκορ. Ειδικά εντός έδρας, τους αρέσει να τρέχουν και να σουτάρουν αρκετά από την περιφέρεια. Είναι μια πραγματικά καλή ομάδα, οπότε πρέπει να παίξουμε καλά στις δύο πλευρές του παρκέ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ