EUROLEAGUE

Φουλ για Λοκομοτίβ και παίκτη

Φουλ για Λοκομοτίβ και παίκτη
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έβαλε μπροστά για την αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής στη Euroleague και συνεχίζει την αναζήτηση ενός γκαρντ που δώσει ακόμα μία λύση στους “πράσινους”.

Η αναζήτηση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες από τον Παναθηναϊκό για έναν γκαρντ, για την ώρα δεν έχει αποτέλεσμα καθώς οι “πράσινοι” εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις.

Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και στην ομάδα δεν είναι διατεθειμένοι να βγουν έξω από το πλάνο τους και φυσικά να κάνουν κάποια βιαστική επιλογή.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όμως, τρέχουν για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του οι οποίοι μετά την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, έστρεψαν την προσοχή τους στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Κουμπάν που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (20/11) στο ΟΑΚΑ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι “πράσινοι” θέλουν πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά και να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις μπροστά στον κόσμο τους.

Η προετοιμασία του “τριφυλλιού” ξεκίνησε σήμερα για το ματς με τους Ρώσους. Όσοι παίκτες πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Αρκαδικό γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους, που ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ