EUROLEAGUE

Φελντέιν: "Να φτάσουμε στο Final Four"

Φελντέιν: "Να φτάσουμε στο Final Four"

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και στον Αλέξανδρο Τρίγκα για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα playoffs της Euroleague και τους επόμενους στόχους του "τριφυλλιού" στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα προημιτελικά της Euroleague και ο Τζέιμς Φελντέιν εξήγησε στον Sport24 Radio 103.3 και στον Αλέξανδρο Τρίγκα ότι το ΟΑΚΑ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία του "τριφυλλιού" ως τα playoffs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη του σεζόν στην Euroleague: "Έχω την καλύτερη σεζόν που θα μπορούσα στην Euroleague, κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα να φθάσει στη νίκη. Δεν θέλω να ολοκληρωθεί ακόμη και η επιθυμία μου είναι να φθάσουμε στο Final Four και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί".

Ποιος παράγοντας έπαιξε σημαντικό ρόλο για την πρόκριση του Παναθηναϊκού: "Η έδρα… Θεωρώ ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι νίκες κόντρα στην Φενέρ και την Κουμπάν. Οι παίκτες που ήρθαν μας έχουν προσφέρει σημαντικές βοήθειες. Προσωπικά στα τελευταία ματς δεν είχα καλή απόδοση, όμως σήμερα ήμουν αποτελεσματικός και φθάσαμε στη νίκη".

Για την "μάχη" για την 2η θέση στον όμιλο: "Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε εμείς το πλεονέκτημα έδρας. Θα πάμε να παλέψουμε, όπως κάνουμε σε όλους τους αγώνες και θα δούμε τι θα συμβεί".

Για την βράβευση του Διαμαντίδη : "Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και όλοι ζητωκραύγαζαν για αυτόν (σ.σ. Διαμαντίδη)".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ