EUROLEAGUE

Φελντέιν: "Ξέρουμε που βρισκόμαστε"

Φελντέιν: "Ξέρουμε που βρισκόμαστε"

Ο Τζέιμς Φελντέιν ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα, ενώ τόνισε πως η διαφορά σε αυτό με τη Ζάλγκιρις είχε να κάνει με την ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στον... σωστό δρόμο, με το ΟΑΚΑ να αποτελεί -ξανά- τον μπούσουλά του. Οι "πράσινοι" ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ζάλγκιρις με εμφατικό τρόπο, αλλά είναι σαφές πως θα πρέπει να επαναλάβουν ανάλογες εμφανίσεις προκειμένου να πείσουν πως βελτιώνονται διαρκώς. Καλύτερη ευκαιρία από το παιχνίδι που ακολουθεί, απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (20/11, 21:45) δεν υπάρχει. Κι ο Τζέιμς Φελντέιν το γνωρίζει καλά...

" Ο κόουτς το λέει διαρκώς ότι είναι πολύ σημαντικό να βγάζουμε ενέργεια. Μας το διδάσκει σε κάθε προπόνηση. Αυτό θέλει πάνω απ όλα από εμάς. Αυτό προσπαθώ να κάνω στο παρκέ κάθε φορά. Ο Βλάντο μου λέει μάλιστα κάποιες φορές να σταματήσω να τρέχω τόσο πολύ, πάνω κάτω στο γήπεδο (γελάει)", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Δομινικανού γκαρντ, πριν αναφερθεί στα κακώς κείμενα των δύο τελευταίων εβδομάδων:

" Είχαμε λίγους παίκτες, μετά ήρθε ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι στην Πολωνία κι εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Δεν βγάλαμε ένταση στο παρκέ. Κι εγώ προσωπικά δεν νιώθω ότι έβγαλα όση ενέργεια ήθελα".

Σε ερώτηση που του έγινε για το παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα την περασμένη εβδομάδα, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός υποτίμησε ίσως την πολωνική ομάδα, κάτι που πλήρωσε ακριβά. Για πρώτη και τελευταία φορά: " Ξέρουμε ποιο είναι το επίπεδο της Μπαρτσελόνα, αλλά ίσως υποτιμήσαμε λίγο τη Ζιελόνα Γκόρα. Πήραμε το μάθημά μας γι αυτό. Εδώ είμαστε στην Euroleague, δεν γίνεται να έχουμε τέτοια συμπεριφορά. Απέναντι στη Ζάλγκιρις παλέψαμε όμως κι αυτό είναι κάτι θετικό, ένα βήμα προόδου για εμάς. Πρέπει να παλεύουμε όμως κάθε φορά, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε".

Τι κρατάει από το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις και την άνετη νίκη; " Σημασία είχε η ενέργεια που βγάλαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελπίζω πως θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο και την επόμενη εβδομάδα απέναντι στη Λοκομοτίβ", είπε χαρακτηριστικά πριν απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το τι ακολούθησε την ήττα της περασμένης εβδομάδας:

" Ξέρουμε όλοι που είμαστε και τι πίεση υπάρχει. Όλοι ξέραμε που ήρθαμε από τη στιγμή που υπογράψαμε συμβόλαιο. Κάθε φορά πρέπει να αποδεικνύουμε κάτι. Ως ομάδα μιλήσαμε εσωτερικά γι αυτό το παιχνίδι και την ήττα. Οι "παλιοί" μας βοηθούν πολύ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ