EUROLEAGUE

Φελντέιν: "Ήταν σκληρό να βλέπεις αυτό που έκανε ο Ντιλέινι"

Φελντέιν: "Ήταν σκληρό να βλέπεις αυτό που έκανε ο Ντιλέινι"

Αν και πικραμένος από την εντός έδρας ήττα, ο Τζέιμς Φελντέιν εξήρε την απόδοση του Μάλκολμ Ντιλέινι τονίζοντας στο Euroleague Greece πως "δεν έπρεπε να τον αφήσουμε μόνο του, ούτε για λίγο".

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Τζέιμς Φελντέιν απέδειξε πως είναι ο καλύτερος σουτέρ του Παναθηναϊκού. Τα συνεχόμενα τρίποντα που πέτυχε όμως στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν αρκούσαν γιατί στην απέναντι πλευρά υπήρχε ένας ακόμη καλύτερος σουτέρ. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στο Euroleague Greece για τα χίλια κακά της μοίρας του "τριφυλλιού", το οποίο δεν έχει καταφέρει ακόμη να πατήσει γερά στα πόδια του. " Ήταν χάλια όλο το παιχνίδι. Ήμασταν πάντοτε κοντά, αλλά στο τέλος χάσαμε κάποια μεγάλα σουτ. Δεν μπορέσαμε να προσπεράσουμε αυτό το σημείο. Πρέπει να βελτιωθούμε και να μην σκεφτόμαστε το ρεκόρ μας μέχρι αυτή τη στιγμή", δήλωσε αρχικά πριν απαντήσει ερώτηση σχετικά με την απόδοση του Μάλκολμ Ντιλέινι στο τρίτο δεκάλεπτο:

" Γι αυτό είναι ο παίκτης που είναι. Το έδειξε απόψε. Είναι σπουδαίος σκόρερ. Απέδειξε ποιος είναι. Είναι σκληρό να το βλέπεις, αλλά η αλήθεια είναι πως μιλάμε για έναν εξαιρετικό "εκτελεστή". Ξέραμε από πριν την ικανότητά του στο σουτ, οπότε δεν έπρεπε να τον αφήσουμε ελεύθερο. Βρήκε ρυθμό και μας "σκότωσε" στο τρίτο δεκάλεπτο".

Παρεμπιπτόντως, θα σας αναφέρουμε πως ο 26χρονος γκαρντ της ρωσικής ομάδας χρειάστηκε μόλις 4'21'' για να πετύχει τους 20 πόντους του στην τρίτη περίοδο. Από εκεί και πέρα, όταν ρωτήσαμε τον Τζέιμς Φελντέιν γιατί ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τόσο άσχημα το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, δεν έδειξε να έχει συνειδητοποιήσει τι έφταιξε: " Δεν υπάρχει εξήγηση γιατί ξεκινήσαμε τόσο άσχημα το παιχνίδι. Συνήθως παίζουμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, ειδικά στο ΟΑΚΑ".

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να έχει αποκτήσει χαρακτήρα "τελικού" η αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας (27/11, 19:45) με την Καρσίγιακα. Από τη Σμύρνη να περνάει ενδεχομένως λοιπόν το Top 16 για τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Όπως εξήγησε ο Δομινικανός γκαρντ: " Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, που σημαίνει πολλά. Δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε μακριά από την έδρα μας ως τώρα, επομένως θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δώσουμε ό,τι έχουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ