EUROLEAGUE

Φελντέιν: "Έχουμε τους καλύτερους φίλαθλους στον κόσμο"

Φελντέιν: "Έχουμε τους καλύτερους φίλαθλους στον κόσμο"

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους νεοφερμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, την ώρα που αποθέωσε τους φίλους των "πρασίνων".

Αυτή τη φορά ο Τζέιμς Φελντέιν δεν χρειάστηκε να τα κάνει όλα, αλλά η συμβολή του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε ήταν σημαντική. Ο Δομινικανός γκαρντ δεν έκρυψε τη... χαρά του για το γεγονός πως στο rotation εντάχθηκαν δύο ακόμη παίκτες, τονίζοντας -με δηλώσεις του στις κάμερες- πως " αγαπώ που έχουμε νέους παίκτες. Είναι πολύ καλοί και απόψε δείξαμε ότι χρειαζόμαστε λίγο ακόμη χρόνο για να παίξουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον".

Για το πάθος που είχαν όλοι οι "πράσινοι" στο παιχνίδι, σχολίασε πως " θέλαμε να τους κερδίσουμε, γιατί στο πρώτο παιχνίδι είχαμε ηττηθεί. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του Top 16 και είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο. Θέλαμε να απαντήσουμε, γιατί εκεί είχαμε μείνει πίσω με 14 πόντους", ενώ κατέληξε αναφερόμενος στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού:

" Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Τους κοιτάζω πώς κάνουν τα χέρια τους κατά τη διάρκεια των βολών και είναι τρελό".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ