EUROLEAGUE

Φαντασμαγορικό κρεσέντο του Μάρκους Ντένμον στο ΟΑΚΑ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΧΙΜΚΙ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΝΤΕΝΜΟΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΧΙΜΚΙ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΝΤΕΝΜΟΝ ICON

Ο Μάρκους Ντένμον πάτησε παρκέ στο 4' του Παναθηναϊκός - Χίμκι και ανάγκασε προπονητές, συμπαίκτες και κόσμο στο ΟΑΚΑ να τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που έκανε!

Αυτή η βραδιά, είναι δική του. Όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ο Μάρκους Ντένμον έχει ακούσει πολλά, είδε τον Τσάβι Πασκουάλ να μην τον χρησιμοποιεί ούτε δευτερόλεπτο στο ντέρμπι της περασμένης Παρασκευής στο ΣΕΦ, έμεινε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ρόλο θεατή, δεν το έβαλε όμως κάτω, δεν εκνευρίστηκε, δεν τα έβαψε μαύρα. Πίστεψε στις δυνατότητές του και... ξεσπάθωσε απέναντι στη Χίμκι!

Ο Αμερικανός άλλαξε στο 4' της αναμέτρησης τον Θανάση Αντετοκούνμπο και χάρισε μια σπουδαία παράσταση στο κοινό που πήγε στο ΟΑΚΑ για να στηρίξει την ομάδα του και να δει καλό μπάσκετ. Στα 10 λεπτά που έπαιξε στο πρώτο μέρος, πριν του δώσει ανάσες ο προπονητής του, ο Ντένμον σκόραρε 17 πόντους με 1/2 δίποντα και 5/6 τρίποντα (!), έδωσε μία ασίστ, έκλεψε μία μπάλα και διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο των Ρώσων που τον έβλεπαν να τους "εκτελεί" και δεν μπορούσαν να τον περιορίσουν μέχρι εκείνος να τους βάλει συνολικά 24 πόντους επτά τρίποντα.

Στα πέντε πρώτα παιχνίδια της καριέρας του στη EuroLeague, o Αμερικανός είχε 9 πόντους με 1/5 δίποντα, 2/8 τρίποντα και 1/2 βολές. Στο αποψινό ματς, ο Ντένμον έβαλε 9 πόντους στο πρώτο δίλεπτο και σε κάτι λιγότερο από 11 λεπτά είχε διπλασιάσει τη συνολική φετινή του παραγωγικότητα, απέναντι σε μία ομάδα που είχε διαλύσει και στο "Γκομέλσκι Καπ", με μία εξίσου εκπληκτική εμφάνιση.

Την ίδια ώρα, ο Έρικ ΜακΚόλουμ είχε 6/7 τρίποντα στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Αναντολού Εφές.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ