EUROLEAGUE

"Ευχαριστώ" στον κόσμο

"Ευχαριστώ" στον κόσμο
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο της ομάδας, που βρέθηκε χθες (5/3) το βράδυ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου για την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα.

Οι προσδοκίες των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για κατάμεστο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας. Οι φίλοι του "τριφυλλιού" κατέκλυσαν το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταταστάσεων, δίνοντας σημαντική ώθηση στους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Η νίκη δεν ήρθε βέβαια, αλλά στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να παραβλέψουν όσα είδαν στις εξέδρες.

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που γέμισαν το ΟΑΚΑ και συμπαραστάθηκαν θερμά στους παίκτες, δείχνοντας έτσι την απαράμιλλη αγάπη και πίστη στον Παναθηναϊκό. Το βασικό είναι ότι όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ έζησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, όπως ακριβώς επιθυμούν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι. Ευχαριστούμε και είμαστε βέβαιοι για ανάλογη συνέχεια κι αντίστοιχες εικόνες στο μέλλον. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον κόσμο στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας μας", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ