EUROLEAGUE

Έτοιμος για νέα ρεκόρ ο Διαμαντίδης

Έτοιμος για νέα ρεκόρ ο Διαμαντίδης
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ (30/1, 21:45) θα δώσει την ευκαιρία στον Δημήτρη Διαμαντίδη να πετύχει μερικά ακόμη ρεκόρ. Διαβάστε τι πρόκειται να συμβεί το βράδυ της Παρασκευής.

Την Παρασκευή (30/1, 21:45) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ, για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Μέσα σε όλα όμως, ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ρεκόρ, να ισοφαρίσει πρώην συμπαίκτες του και -εν ολίγοις- να προσθέσει το όνομά του σε ακόμη μία λίστα με τους κορυφαίους της διοργάνωσης.

Καταρχάς, ο αρχηγός του "τριφυλλιού" θα φτάσει τις 239 συμμετοχές στην καριέρα του στην Euroleague, φτάνοντας τον -άλλοτε συμπαίκτη του- Κώστα Τσαρτσαρή, που έχει τον ίδιο αριθμό, όντας στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας. Παράλληλα, μπορεί να "σπάσει" το φράγμα των 400 κλεψιμάτων (αυτή τη στιγμή έχει 398), ενώ εφόσον ευστοχήσει σε δύο ακόμη τρίποντα θα "πιάσει" τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην έβδομη θέση της λίστας με τα περισσότερα τρίποντα. Ο "Μήτσος" μετράει 313 εύστοχα σουτ τριών πόντων, την ώρα που ο "Σάρας" σταμάτησε την καριέρα του, έχοντας 315.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ