EUROLEAGUE

Ετοιμάζεται... sold out στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο προημιτελικό

Ετοιμάζεται... sold out στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο προημιτελικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι κι αν δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα playoffs της Euroleague; Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι έτοιμοι για sold out πριν καν ολοκληρωθούν οι δύο πρώτες αναμετρήσεις με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια!

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά την προσπάθειά του για πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου την Τετάρτη (13/4, 21:45) κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, που έχει το μειονέκτημα της έδρας, δοκιμάζεται στη Βιτόρια στα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs, πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να μεταφερθεί η σειρά στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμη η προημιτελική σειρά με την ομάδα του Γιάννη Μπουρούση, αλλά οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" έχουν καταστήσει σαφές πως θα γεμίσουν ασφυκτικά το ΟΑΚΑ, σε μία εβδομάδα (19/4, 21:15). Κι αυτό γιατί ήδη, από χθες (11/4) που ξεκίνησε η διάθεσή τους, περισσότερα από 11.000 εισιτήρια έχουν βρει κάτοχο. Κάτι που δείχνει πως πολύ σύντομα θα έχουμε ένα ακόμη sold out από τους "πράσινους", που θέλουν -αρχικά- να αλώσουν τη "Fernando Buesa Arena" είτε την Τετάρτη (13/4) είτε την Παρασκευή (15/4).

Θυμίζουμε πως η προπώληση των εισιτηρίων για τον τρίτο αγώνα με την ισπανική ομάδα συνεχίζεται από:

" Το κατάστημα viva.gr στο "The Mall Athens", Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

Τα καταστήματα seven spots και Media Markt

Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

Πληροφορίες στο 210-6440010.

Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του "Aπόστολος Νικολαϊδης" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τρίτη μέχρι Παρασκευή 10.00 με 18.00.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)"

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ