EUROLEAGUE

Έπαιξαν NBA 2K17 οι Γκιστ και Σίνγκλετον!

Έπαιξαν NBA 2K17 οι Γκιστ και Σίνγκλετον!
STOLISVAGGELIS

Κρις Σίνγκλετον και Τζέιμς Γκιστ βρέθηκαν στα γραφεία της Microsoft Hellas και τέθηκαν αντίπαλοι σε έναν αγώνα για το 2K17, ενώ στην συνέχεια έπαιξαν και FIFA 17 στο ολοκαίνουργιο XBOX One S.

Ένα tweet του Κρις Σίνγκλετον ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν όλα, με την Microsoft Hellas να δίνει την συνέχεια!

Η Microsoft Hellas κάλεσε στα γραφεία της τον Τζέιμς Γκιστ και τον Κρις Σίνγκλετον και τους έδωσε την ευκαιρία να αναμετρηθούν σε έναν αγώνα NBA 2K17! Και αυτό ακριβώς έγινε, με τον Σίνγκλετον να επιλέγει τους Χιούστον Ρόκετς και τον Γκιστ τους Τορόντο Ράπτορς, με τον πρώτο μάλιστα να αναδεικνύεται νικητής στη μεταξύ τους μονομαχία!

Ακολούθως οι δύο παίκτες έπαιξαν το καινούριο παιχνίδι της FIFA 17, με τον Σίνγκλετον να παίρνει την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Γκιστ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον πρώτο να αναδεικνύεται πάλι νικητής και μάλιστα με το ευρύ 6-0 χάρη σε χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο!

" Κάνουμε κάτι διαφορετικό από τις άλλες φορές, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Όλο αυτό γίνεται με αφορμή ένα tweet του Κρις για το ποια κονσόλα της XBOX να αγοράσει. Η απάντηση είναι προφανής: και τις δύο! Γι αυτό είμαστε εδώ σήμερα. Θα κάνουμε κι ένα τουρνουά, μιας κι είμαστε όλοι εδώ. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε κι εσείς την καινούργια μας κονσόλα" δήλωσε για το event Διευθυντής Consumer Group της Microsoft Hellas, Θεοδόσης Μιχαλόπουλος.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος, δήλωσε: " Μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη πρώτη χρονιά της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με τη Microsoft συνεχίζουμε και φέτος. Αποδεχτήκαμε την πρόσκληση της Microsoft και δύο σημαντικοί αθλητές της ομάδας μας, ο Τζέιμς Γκιστ και ο Κρις Σίνγκλετον ήρθαν να παίξουν τα καινούρια παιχνίδια της νέας κονσόλας. Είναι βέβαιο πως στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών τέτοιες ενέργειες θα συνεχιστούν μέσα στη χρονιά".

Τέλος, ο Κρις Σίνγκλετον είπε πως " ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στα γραφεία της Microsoft για να παίξω τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο ολοκαίνουργιο Xbox One S απέναντι στον Τζέιμς και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εδώ. Εύχομαι να μας δοθεί και πάλι η ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε ανάλογες εκδηλώσεις".

Έπαιξαν NBA 2K17 οι Γκιστ και Σίνγκλετον!
STOLISVAGGELIS
Έπαιξαν NBA 2K17 οι Γκιστ και Σίνγκλετον!
STOLISVAGGELIS
Έπαιξαν NBA 2K17 οι Γκιστ και Σίνγκλετον!
STOLISVAGGELIS
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ