EUROLEAGUE

Επαφή με την πλευρά του Μπιρτς ο Παναθηναϊκός

Επαφή με την πλευρά του Μπιρτς ο Παναθηναϊκός

Με την ανάγκη για ενίσχυση στο "5" να κρίνεται επιτακτική, ο Παναθηναϊκός Superfoods εξετάζει την αγορά. Η περίπτωση του Κεμ Μπιρτς να είναι μία από αυτές που έχουν ξεχωρίσει οι "πράσινοι", σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Συρίγος στον Sport24 Radio 103.3

Το πρόβλημα στο "5" που έχουν εντοπίσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods έχει μετατρέψει σε άμεση ανάγκη την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού, για να οχυρωθεί η ομάδα κοντά στο καλάθι. Οι "πράσινοι" έχουν βγει στην αγορά, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση με στόχο να αποκτήσουν το συντομότερο δυνατό έναν παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει και να ανεβάσει το επίπεδο της ποιότητας στο ΟΑΚΑ.

Από την στιγμή που η περίπτωση του Τζόι Ντόρσεϊ παρουσίασε αξεπέραστα εμπόδια, με κυριότερο αυτό της αποζημίωσης που έχει λαμβάνειν ο θηριώδης σέντερ από την Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του στράφηκαν σε άλλα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα τους. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Συρίγος στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" στον Sport24 Radio 103.3, οι "πράσινοι" προσέγγισαν την πλευρά του πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, για να διερευνήσουν το κατά πόσο εφικτή είναι η επιστροφή του στην Ευρώπη (και δη στην Ελλάδα) για λογαριασμό του "τριφυλλιού".

Η απάντηση που έλαβαν δεν ήταν απόλυτα καταφατική, αφού στη μέση υπάρχει -πάντα- το Orlando, με το οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά κι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να παλέψει μέχρις εσχάτων για να κερδίσει μια θέση στο rotation των Magic (ή άλλης ομάδας του ΝΒΑ). Κάτι που σημαίνει πως στην παρούσα φάση μοιάζει αρκετά δύσκολο για τον Παναθηναϊκό Superfoods να πείσει τον 25χρονο σέντερ να μπει άμεσα στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ