EUROLEAGUE

Επαφή και στήριξη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Παναθηναϊκό

Επαφή και στήριξη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανώτατα στελέχη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικοινώνησαν με τους ομολόγους στον Παναθηναϊκό Superfoods για όσα έγιναν στη Μαδρίτη. Η δήλωση στήριξης και η διευκρίνιση για την στάση της ρωσικής ομάδας.

Μία μέρα μετά την επίσημη δήλωση του Αντρέι Βατούτιν στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφορικά με την ανάγκη για παραμονή του Παναθηναϊκού Superfoods στην EuroLeague, προέκυψαν πληροφορίες που κάνουν λόγο για επικοινωνία των διοικούντων τον ρωσικό σύλλογο με τους ομολόγους τους στο "τριφύλλι".

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, από τη ρωσική ομάδα υποστήριξαν πως στο Συμβούλιο των Μετόχων στη Μαδρίτη έγινε παρανόηση ή δεν μεταφράστηκαν σωστά από τα ρωσικά στα αγγλικά όσα ανέφερε ο Αντρέι Βατούτιν για το θέμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

"Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε ως άντρας και οικογενειάρχης στα υβριστικά σχόλια και δεν είναι δυνατόν να μην είναι "παρών" στα παιχνίδια της ομάδας του", ήταν η θέση που υποστήριξε ο "ισχυρός άνδρας" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την ώρα του Συμβουλίου και δεν μεταφέρθηκε επακριβώς στους παρευρισκόμενους στην αίθουσα.

Παράλληλα, στην τοποθέτησή του εξέφρασε την στήριξη και τον σεβασμό στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ