EUROLEAGUE

Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Γκάμπριελ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Κένι Γκάμπριελ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Με ένα απρόοπτο πρόβλημα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της προσεχούς Παρασκευής (23/2) με την Χίμκι. Ο Κένι Γκάμπριελ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωση της προπόνησης, προσθέτοντας ένα ακόμα πρόβλημα στον Τσάβι Πασκουάλ.

Στο μεταξύ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Ματ Λοτζέσκι. Ο μεν Αντετοκούνμπο υπέστη θλάση στην αριστερή γάμπα πριν από περίπου μία εβδομάδα και η παρουσία του στον αγώνα με την Χίμκι θεωρείται αμφίβολη, ο δε Λοτζέσκι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που έχει εδώ και καιρό στο πέλμα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ