EUROLEAGUE

Ενοχλημένοι στον Παναθηναϊκό με την διαιτησία του Game 2

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα 13 περισσότερα φάουλ και οι 11 λιγότερες βολές, ήταν αριθμοί που σχολιάστηκαν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μετά την ήττα της ομάδας τους από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 2 της σειράς.

Δύο μέρες μετά την βαριά της ήττα στο Game 1, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο ΟΑΚΑ, πήρε την νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε στο 1-1 με αποτέλεσμα να πάρει το πλεονέκτημα έδρας και να έχει ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Οι άνθρωποι των πρασίνων είχαν, πάντως, παράπονα από την διαιτησία των Ράντοβιτς, Μπελόσεβιτς, Μπολτάουζερ, καθώς η ομάδα τους χρεώθηκε με 36 φάουλ, με 13 περισσότερα από εκείνα των Ισπανών που εκτέλεσαν 11 περισσότερες βολές. Ο Τσάβι Πασκουάλ απέφυγε να κάνει εκτενή αναφορά στους διαιτητές, λέγοντας πως " ελπίζω στην Μαδρίτη να έχουμε αντίστοιχη αντιμετώπιση".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ