EUROLEAGUE

Εκτός προπόνησης ο Καλάθης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Νικ Καλάθη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (14/3) για τον Παναθηναϊκό Superfoods, αφού ο ομογενής γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τενοντίτιδα στο δεξί γόνατο.

Με ένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (16/3, 21:15). Οι "πράσινοι", που "καίγονται" για τη νίκη απέναντι στη "Βασίλισσα", είδαν τον Νικ Καλάθη να απουσιάζει από το πρόγραμμα της Τρίτης (14/3) λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ταλαιπωρείται με τενοντίτιδα στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία και να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του. Αυτό που μένει να φανεί είναι σε τι κατάσταση θα βρεθεί την Τετάρτη (15/3), κι αν θα καταφέρει να είναι "παρών" στο παιχνίδι με τη "Βασίλισσα", η οποία είναι η πιο κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό Superfoods (μέχρι την επόμενη) στη μάχη που γίνεται για την κατάληψη της πέμπτης θέσης στην κατάταξη της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ