EUROLEAGUE

Εκτός με ίωση ο Μπουρούσης

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για τη σημασία του Παναθηναϊκού Superfoods με την Αρμάνι Μιλάνο την Τρίτη (21.15, 21/3) μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Μπουρούσης λόγω της ίωσης και θ' αποφασιστεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ αν θ' αγωνιστεί στο ματς για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά για να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, κάτι στο οποίο στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, πριν από την τελευταία προπόνηση του “τριφυλλιού”. Παράλληλα ανέφερε πως ο Γιάννης Μπουρούσης, ταλαιπωρείται από ίωση με συνέπεια να είναι αμφίβολος, δίνοντας το σύνθημα για την επικράτηση ακόμα και αν χρειαστεί η ομάδα του ν' αγωνιστεί με επτά παίκτες.

" Η Αρμάνι θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος, γιατί θα αγωνίζεται χωρίς πίεση. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και σε πολλά παιχνίδια είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αύριο. Πάντα παλεύουν μέχρι το τέλος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Ξέρουμε πως είναι σημαντικό το παιχνίδι για εμάς και για την κατάταξη. Η ψυχοσύνθεσή μας θα είναι το "κλειδί" του ματς", σχολίασε ο Καταλανός τεχνικός ενώ για την προπόνηση που είναι σε εξέλιξη, σχολίασε: " Δεν θα δείτε την ομάδα πλήρη σήμερα, γιατί είχαμε προβλήματα. Ο Μπουρούσης ταλαιπωρείται από ίωση και ο Χαραλαμπόπουλος έχει το θέμα με την μύτη του. Είμαστε κοντά στον να δούμε τον αληθινό Παναθηναϊκό. Ακόμα και επτά παίκτες να έχουμε, πρέπει να παίξουμε, να παλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για τη νίκη".

Σχετικά με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μπασκόνια: " Δεν το σκεφτόμαστε τώρα. Έχουμε μια εικόνα στο μυαλό μας, αλλά σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε την Αρμάνι και μετά την Μπασκόνια".

Νίκολς: "Παίζουμε εξαιρετικά στο γήπεδό μας"

Από την πλευρά του ο Ντιμίτρις Νίκολς τόνισε: " Παίζουμε εξαιρετικά στην έδρα μας, έχουμε μεγάλη ενέργεια, προφανώς έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη, συνεπώς και αυτό βοηθά. Παίζουμε καλά στο γήπεδό μας και αυτό κάνουμε όλη τη χρονιά. Αυτό θέλουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος, όπως και στο παιχνίδι με την Αρμάνι". Όσο για την ιταλική ομάδα, ο Αμερικανός φόργουορντ υποστήριξε: " Σίγουρα η Αρμάνι είναι πιο επικίνδυνη από τη στιγμή που δεν έχει στόχους. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι απλά ένα παιχνίδι, θα προσπαθήσουν να μας κλέψουν τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Δεν υπάρχει εύκολη νίκη, ούτε εύκολος αγώνας, θα πρέπει να βγούμε έξω και να παλέψουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε ματς. Να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε".

Καλάθης: "Mεγάλη η βοήθεια του Γκιστ"

Στην σημαντική αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε και ο Νικ Καλάθης ο οποίος υπογράμμισε όσα αλλάζουν από τη στιγμή που επέστρεψε ο Τζέιμς Γκιστ. " Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, ιδίως εντός έδρας. Αν έχετε δει τα παιχνίδια τους, θα 'χετε δει πως είναι μαχητικοί σε όλα, τα περισσότερα στην έδρα τους ήταν κλειστά. Είναι σκληρή ομάδα, με καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Αλλά κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο, είτε με τον τελευταίο είτε με τον πρώτο. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει", τόνισε ο αρχηγός της ομάδας και για τον Γκιστ πρόσθεσε:

" Είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς, κάνει πολλά στο παρκέ. Είναι καλό να είμαστε υγιείς, στο 100%. Μπορούμε να 'χουμε διαφορετικά σχήματα, να κάνουμε διάφορα πράγματα. Προσωπικά για εμένα, ο Τζέιμς είναι παίκτης του πικ εν ρολ, πάει με δύναμη προς το καλάθι. Αλλά δεν είναι μόνο πως τελειώνει τα alley-oops, το σημαντικό είναι πως δημιουργεί ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες του. Μας βοηθά πολύ".

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού:

Εκτός με ίωση ο Μπουρούσης
Εκτός με ίωση ο Μπουρούσης
Εκτός με ίωση ο Μπουρούσης
Εκτός με ίωση ο Μπουρούσης
Εκτός με ίωση ο Μπουρούσης
Εκτός με ίωση ο Μπουρούσης
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ