EUROLEAGUE

Έκπληξη γενεθλίων για πιτσιρικά στο ΟΑΚΑ

Έκπληξη γενεθλίων για πιτσιρικά στο ΟΑΚΑ

Ένας νεαρός φίλος του Παναθηναϊκού γιόρτασε τα γενέθλιά του στο ΟΑΚΑ, με τον πατέρα του να έρχεται σε συνεννόηση με το "τριφύλλι" και να του κάνει έκπληξη!

Περίπου μιάμιση ώρα πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ερυθρό Αστέρα, όσοι (ελάχιστοι) βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ έγιναν μάρτυρες της έκπληξης γενεθλίων που ετοίμασε ένας πατέρας στον γιο του.

Την ώρα που ο Κρις Σίνγκλετον με τον Λούκας Λεκαβίτσιους βρίσκονταν στο παρκέ για να κάνουν σουτ, ακούστηκε από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ το "happy birthday", με τους περισσότερους να πιστεύουν πως πήγαινε για τον Μάρκους Ντένμον, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

Αποδείχθηκε όμως πως ο... παραλήπτης ήταν ένας νεαρός φίλος των "πρασίνων", ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά των κερκίδων, πίσω από τη μία μπασκέτα. Μόλις άρχισε να παίζει το τραγούδι, τον πλησίασαν ο Mr. Green και οι Fun Patrol (μαζορέτες του "τριφυλλιού") για να του τραγουδήσουν όλοι μαζί και να βγάλουν φωτογραφίες.

Μία πολύ όμορφη στιγμή, που σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό ο λιλιπούτειος φίλος του Παναθηναϊκού. Ένα δώρο, για το οποίο... δούλεψε αρκετά, όπως φαίνεται, κι ο μπαμπάς του!

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ